· 

Rorbackekille bay

We werden wakker en hebben Tsjerk uitgelaten we besluiten niet nog een dag te blijven in deze depri omgeving. We hebben water en stroom en daar gebruik van gemaakt en de was gedaan en het voorste gedeelte van het schip schoon gemaakt. De slang was te kort we hadden hem al verlengd met onze eigen slang.

 

Bij het weg varen door het kanaal ging een klein bootje op een meter voor ons langs ze zagen zeer verbaasd en hadden waarschijnlijk geen boot verwacht, wij konden uitwijken en gingen rakelings lans de stuurboord boei.

 

De verdere tocht was tegen de wind we gaan nu weer naar het zuiden en daar komt de wind vandaan. Het is erg koud dus de muts op en de handschoenen aan.

 

Bij aankomst moeten we twee keer ankeren ivm genoeg ruimte om te slingeren we steken 70 meter ketting en hebben die ruimte oook nodig om de kust niet te raken. Den Nomad is er al en we zeggen hoi en gaan s'avonds bij hen een borrel drinken. We krijgen een prive consert van Zeynep die hollandse liedjes zingt met de juiste uitspraak. Ze is van Turks komaf en ze hebben hier overwinterd.